نحوه تمیز کردن و نگه داری اسپرسو ساز مخزن شیر روگن
نسل جدید اسپرسو ساز های روگن علاوه بر قابلیت ها و امکانات گذشته دارای یک منبع شیر جداگانه هستند که چندین قابلیت و امکان جدید را به این دستگاه ها می بخشد از جمله توانایی ساخت کاپوچینو ،لاته و یا فلت وایت را دارد که قابلیت بسیار خوبی بشمار می آید. البته که شرکت روگن همیشه سعی کرده طول عمر بالا و آسانی هرچه بیشتر را برای مشتری هایش فراهم سازد و در همین راستا برای این مدل دستگاه ها سیستم خود شور را اضافه کرده است و می توان تمامی مسیر را از تمیز کند و نیازی به انجام کار های اضافی نباشد و برای این کار فقط کافی است چند مرحله زیر را انجام دهید.
ولوم روی مخزن شیر را به سمت راست بچرخانید تا روی حالت “Clean” قرار گیرد.
مخزن آب را با آب تصفیهشده یا آب معدنی پر کنید.
دستگاه را روشن کرده و منتظر بمانید تا چراغها ثابت شوند.
پرتا فیلتر را از دستگاه جدا کنید
از روی منو یکی از برنامه های لاته، کاپوچینو، فلت وایت را انتخاب کنید
منتظر بمانید دستگاه کار خود شوینگدی را به اتمام برساند
چند نکته برای همیشه سالم ماندن دستگاه های اسپرسو ساز خانگی وجود دارد و سعی کنید تا حد ممکن آن ها را رعایت کنید
استفاده از آب تصفیهشده: همواره از آب بدون رسوب استفاده کنید تا از تشکیل رسوبات در دستگاه جلوگیری شود.
جدا کردن پرتافیلتر در زمان عدم استفاده: هنگامی که از دستگاه استفاده نمیکنید، پرتافیلتر را جدا کنید تا از تجمع رطوبت و باقیمانده قهوه جلوگیری شود.
تمیز نگهداشتن دستگاه: پس از هر بار استفاده، دستگاه را تمیز کنید تا از تجمع باقیمانده قهوه و شیر جلوگیری شود.
استفاده از پودر قهوه مناسب: از پودر مخصوص اسپرسوساز با درجه آسیاب مناسب استفاده کنید؛ زیرا آسیاب بسیار ریز یا درشت میتواند بر کیفیت قهوه و عملکرد دستگاه تأثیر منفی بگذارد.
دستگاه آسیاب: برای آسیاب قهوه نمی توانید از دستگاهی استفاده کنید که درجه بندی نداشته باشد
ریز بودن پیش از حد قهوه: به دستگاه آسیب برساند و مقدار عصاره گیری را کمتر کند
درشت بودن پیش از حد قهوه: عصاره گیری شما را آبکی می کند
عدم باز کردن دستگاه: هرگز دستگاه را خودسرانه باز نکنید. در صورت بروز مشکل، با خدمات پس از فروش تماس بگیرید.